Tonnentrekken

Tonnentrekken kraslot van KrastoppersHet kraslot Tonnentrekken biedt je de uitgelezen kans om een ton binnen te slepen of liever gezegd om tonnen te krassen. De vraag is alleen of het gaat om tonnen in de vorm van ronde tonnen, zoals een regenton of om een ton in geld, die jij kunt bij laten schrijven aan je speeltegoed. Kom er snel achter door direct het kraslot Tonnentrekken uit de serie krasloten van Krastoppers te krassen of lees eerst alles wat je wilt weten over dit verrassende online kraslot want met het Tonnentrekken kraslot win je tot wel 100.000 euro als je de hoofdprijs wint.

Online kraslot Tonnentrekken
Het kraslot Tonnentrekken staat geheel in het teken van tonnen. Dat kun je zien aan de afbeeldingen van regentonnen die de bedragen achter de negen krasvakjes verhullen. De gevulde ton met geld springt van het kraslot af en het vakje extra kans is nog maar nauwelijks te zien achter de grote bult met papiergeld. Sla het extra kans vakje echter niet over, want je kunt daarmee jackpotmunten winnen om de jackpotmeter snel te vullen. Deze jackpot is alsmaar stijgende tot het moment dat er een gelukkige speler komt, die met het jackpot kraslot de jackpot zal pakken. Jij kunt aan een jackpot kraslot komen door te zorgen dat jouw jackpotmeter gevuld wordt tot aan het randje. Tijdens het spelen van het online kraslot Tonnentrekken wordt automatisch bijgehouden hoeveel jackpotmunten je al hebt verzameld. Dat vergroot de spanningen van het online krassen van dit Tonnentrekken kraslot natuurlijk nog meer.

Speluitleg kraslot Tonnentrekken
In principe valt er weinig uitleg te geven over het kraslot Tonnentrekken, want het spel wijst zich geheel vanzelf. Je hoeft alleen maar een kraslot Tonnentrekken van 0,50 euro te kopen om het spel te kunnen starten. Vervolgens kras je met gebruik van je muis de vakjes met afgebeelde tonnen open en zie je gelijk of je prijs hebt of niet als alle vakjes open zijn. Vind je drie gelijke bedragen achter de afbeeldingen van de tonnen, dan heb jij namelijk dat bedrag gewonnen. Heb je een keer niets gewonnen, dan maak je net als bij winst natuurlijk altijd nog kans op het vullen van de jackpotmeter met de jackpotmunten. Je hebt met één kraslot Tonnentrekken dus meerdere kansen om echt tonnen te verdienen. De eenvoud van het spel maakt het kraslot Tonnentrekken net als de andere krasloten van Krastoppers aantrekkelijk.

Hoofdprijs kraslot Tonnentrekken
Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden naar de hoofdprijs van het kraslot Tonnentrekken. Zoals je wellicht al vermoedt kun je bij het kraslot Tonnentrekken een ton aan geld winnen. Dat betekent niet dat je een ton gevuld met geld wint, maar wel dat je een ton kunt kopen met de 100.000 euro, die jij in je zak kunt steken als jij de superwinnaar bent van het kraslot Tonnentrekken. Ook de jackpot is een aantrekkelijk prijs en stijgt maar door. Uiteraard worden er ook andere prijzen aangeboden, zodat je altijd leuke winsten kunt behalen met dit leuke kraslot van Krastoppers. Waag ook maar eens een kans en kijk of jij een ton kunt trekken of misschien de winnaar wordt van de jackpot.

Reacties zijn gesloten.