Sportprijzen

Sportprijzen kraslot van KrastoppersLiefhebbers van sport en van online krasloten kunnen hun favoriete bezigheden combineren. Dat kan namelijk door een keuze te maken uit het aanbod van online krasloten voor het kraslot Sportprijzen. Dit kraslot is een van de krasloten uit de complete serie van Krastoppers en biedt jou de mogelijkheid om een sportieve winnaar te worden. Als jij met het sporten over een winnaarsmentaliteit beschikt, dan kun jij met het online kraslot Sportprijzen de nieuwe kraskampioen worden. Maak kans op een hoofdprijs van 75.000 kei harde euro’s op deze waanzinnige online krasloten van Krastoppers.

Online kraslot Sportprijzen
De achtergrond van het online kraslot Sportprijzen is groen gekleurd en lijkt op een fris gemaaid grasveldje. Je zou denken dat voetbal dan het thema zou zijn, maar de finishvlaggen op de negen krasvakjes laten een ander beeld zien. Links naast de negen krasvakjes staat een groter beker gevuld met papiergeld afgebeeld en daar wordt gelijk ook het vakje van de extra kans optie aangeboden. Heb je al vaker een online kraslot uit de serie van de Krastoppers gekocht, dan ben je waarschijnlijk al bekend met het extra kansvakje en de jackpotmeter. Is het de eerste keer dat je gaat krassen en is je keuze op het online kraslot Sportprijzen gevallen, dan zul je verrast kunnen zijn over de extra kans. Dat vakje biedt namelijk de gelegenheid om de jackpotmeter te vullen. Een gevulde jackpotmeter biedt vervolgens de mogelijkheid om met een jackpot kraslot de goed gevulde jackpot te winnen. Het kraslot Sportprijzen kan van jou een echte kampioen maken.

Speluitleg kraslot Sportprijzen
Met het kraslot Sportprijzen van Krastoppers heb je een grote kans om in de prijzen te vallen. Koop een lot en kras de vakjes naar eigen inzicht één voor één open. De spelregels zijn bijzonder simpel, want je koopt een kraslot, gaat krassen en ziet meteen wat je hebt gewonnen. De winst is voor jou als er achter de vakjes met de finish vlaggen drie gelijke bedragen schuil gaan. Ook als je winst hebt geldt natuurlijk dat je het extra kans vakje ook kunt krassen om te zien of en hoeveel jackpotmunten je gewonnen hebt. Deze worden automatisch toegevoegd aan de jackpotmeter, dus daar heb je zelf geen omkijken naar. Het online kraslot Sportprijzen kost 0,50 euro en is daarmee één van de duurdere krasloten van Krastoppers, maar daar staat tegenover dat je ook een enorme hoofdprijs in de wacht kunt slepen.

Hoofdprijs kraslot Sportprijzen
Ben je gelukkig in het spel en een echte winnaar, dan maak jij kans om de hoofdprijs van het kraslot Sportprijzen te veroveren. Het bedrag van de hoofdprijs is maar liefst 75.000 euro en die kun jij binnenslepen. Mocht je niet direct de winnaar zijn van de hoofdprijs, dan liggen er ook nog een hoop andere prijzen op je te wachten. Je kunt bijvoorbeeld zomaar 5 euro, 25 euro of nog meer winnen en uiteraard blijf je kanshebber op de jackpot van de gevulde jackpotmeter. Voor het verzamelen van jackpotmunten geldt, dat hoe meer krasloten Sportprijzen je koopt, hoe sneller de jackpot gevuld zal worden. Bij het kraslot Sportprijzen heb je bovendien een aantrekkelijke winkans bij één op de drie krasloten. Kijk zelf maar eens hoeveel je kunt winnen.

Reacties zijn gesloten.