Spetterprijzen

Spetterprijzen Kraslot van KrastoppersBen je dol op krassen en op spetterende prijzen? Dan is het online kraslot Spetterprijzen uit de serie krasloten van Krastoppers zeker iets voor jou. Wil je voordat je gaat krassen eerst weten wat de mogelijkheden zijn en welke kenmerken er op het kraslot Spetterprijzen van toepassing zijn? Dan kan natuurlijk, want hier vind je een volledige beschrijving van het kraslot Spetterprijzen, zodat je een goede voorbereiding kunt treffen voor het echte kraswerk. Krastoppers heeft dankzij het Spetterprijzen kraslot tienduizenden euro’s aan prijzen geld uit mogen keren.

Online kraslot Spetterprijzen
Van het online kraslot Spetterprijzen van Krastopper kan in elk geval gesteld worden dat er sprak is van een stijlvolle vormgeving. Dat komt onder meer door de gebruikte kleuren, waar de achtergrond zwart kleurt op het online kraslot en de krasvakjes als muntgeld zijn vormgegeven. De vormgeving spettert bijna letterlijk van de kaart af met de blauwe spetters, die misschien ook jou zullen bereiken als je wint. Dat je kunt winnen bij dit online kraslot is zeker, want met 0,10 euro kun je fantastische prijzen winnen. Bij veel online krasloten van Krastoppers wordt er een extra kans geboden om te winnen en dat is ook het geval bij het kraslot Spetterprijzen. Onder het logo Spetter Prijzen en naast de krasvakjes met de afbeelding van een euromunt wordt een extra kansvakje weergegeven, dat herkenbaar is aan het 1 euro muntstuk. Het kraslot wordt verder opgeleukt met een stapel bankbiljetten, die aan weerszijden van het online kraslot worden weergeven en die jij misschien wel in je zak kunt stoppen.

Speluitleg kraslot Spetterprijzen
Veel online krasloten behoeven uiteraard weinig speluitleg, want je hoeft alleen maar een kraslot te kopen om vervolgens de vakjes open te krassen. Bij het kraslot Spetterprijzen werkt het ook zo. Er staan negen krasvakjes, die je als eerste kunt krassen. Blijkt na het krassen, dat er drie gelijke bedragen te vinden zijn, dan is het al kassa en is de winst voor jou. Vind je bijvoorbeeld drie bedragen van 10 euro, dan heb je 10 euro gewonnen en dat met maar een kostprijs van 0,10 euro. Met het extra kansvakje heb je de mogelijkheid om het gewonnen bedrag zelfs te vermenigvuldigen. Met welke factor? Dat is natuurlijk afhankelijk van de factor, die achter het vakje verborgen zit.

Prijzen kraslot Spetterprijzen
Bij het kraslot Spetterprijzen van Krastoppers draait het allemaal om geld. De afbeeldingen zijn weergegeven in muntstukken van een euro en je krast natuurlijk om geld te winnen. De bedragen, die je kunt winnen, kunnen aardig hoog oplopen. Zoals gemeld kun je kleine bedragen winnen met dit stijlvolle kraslot, maar wist je dat je ook kans maakt op het winnen van de hoofdprijs? De hoofdprijs van het kraslot Spetterprijzen bedraagt maar liefst 20.000 euro en die kun je vijf keer winnen. De winkans van één op vier biedt je dan ook aantrekkelijke mogelijkheden om met een lage inzet van 0,10 euro geweldige prijzen te winnen. De online krasloten van Krastopper, zoals Spetterprijzen, zijn voor elk budget toegankelijk. Ook jij kunt winnen als je besluit om nu een kraslot Spetterprijzen te kopen.

Reacties zijn gesloten.