Prijzenrad

Prijzenrad kraslot van KrastoppersHet totale aanbod van krasloten is zo groot, dat je wel even op zoek moet gaan voordat je een leuk online kraslot hebt gevonden. Het kraslot Prijzenrad is een voor jou wellicht een aantrekkelijk kraslot, dat zich in een aantal aspecten onderscheidt van andere online krasloten. Het kraslot Prijzenrad is namelijk een van de Krastoppers van de beschikbare online krasloten en biedt je leuke winkansen. Wil je weten wat je allemaal kunt winnen en hoe je kunt winnen met het kraslot Prijzenrad? Hier lees je alles wat je wilt weten over het Krastoppers kraslot Prijzenrad!

Online kraslot Prijzenrad
Het online kraslot Prijzenrad van Krastoppers is een kraslot, dat in de eerste plaats opvalt door de kleurrijke vormgeving, waarbij de kleuren rood en groen de hoofdrol spelen. In de hoek linksboven van de online kraskaart staat een afbeelding van een bijna compleet prijzenrad en de rechterkant van de online kraskaart is grotendeels voorzien van negen groen gekleurde vakjes. Achter deze groen gekleurde vakjes staan bedragen vermeld, die je pas kunt zien nadat je de vakjes hebt open gekrast. Dat is nog niet alles, want links onder is nog een groen gekleurd vakje te zien, dat je een extra kans om te krassen oplevert. Dan is er ook de jackpotmeter, die helemaal aan de rechterkant van het online kraslot is te zien en waarvan de waarde tot grote hoogte kan oplopen. Je zult maar de jackpot winnen, dan is het zeker feest.

Speluitleg kraslot Prijzenrad
Zodra je een kraslot hebt gekocht kun je beginnen met krassen en bij het online kraslot Prijzenrad van Krastoppers kan dat al voor 0,10 euro,. Je kunt daarvoor met je cursor van je muis op het eerste vakje van je voorkeur klikken, waarna het verborgen bedrag tevoorschijn zal komen. Vervolgens kun je de rest van de vakjes van het online kraslot krassen en zul je kunnen zien en horen of je hebt gewonnen. Heb je namelijk drie dezelfde bedragen gekrast, dan heb je dat bedrag gewonnen en kun je dat geld besteden aan het kopen van een nieuw kraslot.

Naast de negen vakjes is er ook nog een extra kans en dat vakje biedt je de mogelijkheid om de jackpotmeter te laten oplopen. Win je namelijk na het krassen van dit extra kans vakje, dan stijgt de jackpotmeter. Op het moment dat de jackpotmeter helemaal vol is, dan heb je een jackpotmunt gewonnen. Dat betekent dat je toegang krijgt tot de jackpotkaart en heb je kans om de jackpot te winnen. De jackpotmeter is progressief en dat betekent dat elke keer dat er een kraslot Prijzenrad wordt verkocht, het bedrag van de jackpot verder zal toenemen.

Prijzen van het prijzenrad
Naast de unieke kans om de totale jackpot te winnen, maak je bij het kraslot Prijzenrad kans op het winnen van maar liefst 20.000 euro. Dat is natuurlijk een aantrekkelijk bedrag en zeker als je bedenkt dat er bij het kraslot Prijzenrad van Krastoppers een winkans op een prijs van één op vier bestaat. De hoofdprijs is dus 20.000 euro, maar je kunt ook bedragen winnen van bijvoorbeeld 5 euro of 25 euro of de jackpot van 250.000 euro binnenhalen. Waag maar eens een kans.

Reacties zijn gesloten.