Lucky Love

Lucky Love kraslot van KrastoppersGelukkig in de liefde en in het spel? Dat kun je te weten komen als je het kraslot Lucky Love van de serie Krastoppers koopt en je geluk in het spel kunt beproeven. Wil je weten welke mogelijkheden het online kraslot Lucky Love voor jou in petto heeft? Bekijk dan de uitgebreide informatie over één van de leukste krasloten en waag daarna meteen een kans. Misschien is het geluk wel aan jouw zijde. Het Lucky Love kraslot heeft bovendien een enorme winkans waardoor er iedere keer weer spelers in de prijzen blijven vallen dankzij dit fantastische online kraslot van Krastoppers.

Online kraslot Lucky Love

De zoetige kleurencombinatie van paars en roze op de achtergrond van het online kraslot Lucky Love brengt je alvast in een romantische stemming. Op de voorgrond staan er negen vakjes met afbeeldingen van een hartje in een hoefijzer. Het hartje staat uiteraard voor de liefde en het hoefijzer brengt het geluk naar je toe. Dat geluk heb je natuurlijk nodig om een van de fantastische prijzen van het kraslot Lucky Love te winnen. Dit kraslot uit de serie krasloten van Krastoppers kan je in hogere sferen brengen. Het enige wat jij hoeft te doen is online een kraslot te kopen om vervolgens alle vakjes open te krassen. Je kunt ze allemaal in één keer gaan krassen, maar het is natuurlijk wel zo spannend om de vakjes met het hartje en het hoefijzer één voor één te krassen.

Het kan een keer gebeuren, dat er geen prijs schuil gaat achter de gekraste vakjes, maar treur dan niet en maak gebruik van de extra kans, die je bij het kraslot Lucky Love naast de negen vakjes vindt. Met de extra kans kun je muntjes winnen om de meter van de jackpot mee te vullen. Een gevulde jackpotmeter biedt je een unieke kans om het totale bedrag van de jackpot te winnen. Dat bedrag kan aardig oplopen, want elke keer als er een kraslot wordt verkocht, zal het bedrag van de jackpotmeter stijgen. Je kunt trouwens zelf met eigen ogen zien dat de meter van de jackpot oploopt.

Speluitleg kraslot Lucky Love
Als je al vaker online krasloten hebt gekocht, dan zal het kraslot Lucky Love weinig geheimen voor je kennen. Het is gewoon een zaak van krassen en zien wat je gewonnen hebt. Een Lucky Love kraslot kost slechts 0,10 euro en dat betekent dat je met een kleine inleg grote winsten kunt maken. Je wint bij het online kraslot Lucky Love een prijs als je na het krassen drie gelijke bedragen vindt. Zie je bijvoorbeeld na het krassen drie keer tien euro op je beeldscherm, dan wordt er direct tien euro aan je speeltegoed toegevoegd. Je kunt dan besluiten om verder te spelen om de hoofdprijs te winnen, want die ligt nog te wachten.

Hoofdprijs kraslot Lucky Love
De hoofdprijs van het kraslot Lucky Love liegt er niet om, want deze bedraagt vijftigduizend euro. Jij bent net als alle andere spelers, die het online kraslot hebben gekocht, één van de kanshebbers op de hoofdprijs van vijftigduizend euro en niet te vergeten kanshebber om de jackpot van de jackpotmeter te winnen. Beproef je geluk en kijk wat het online kraslot Lucky Love jou te bieden heeft.

Reacties zijn gesloten.