Kluiskraker

Speel het Kluiskraker kraslot van Krastoppers onlineAls je altijd al eens een kluis hebt willen kraken, dan is het online kraslot Kluiskraker uit de Krastoppers serie daarvoor de perfecte mogelijkheid. Je kunt op geheel legale wijze de kluis kraken en meteen zien of je geld hebt gewonnen. Hier zal er verder worden ingegaan op het online kraslot Kluiskraker en kom je onder meer te weten wat de prijzen zijn, die je met dit leuke online kraslot kunt winnen. Het Kluiskraker kraslot behoort tot één van de meest winstgevende online krasloten die Krastoppers in haar assortiment heeft zitten.

Online kraslot Kluiskraker
Het kraslot Kluiskraker heeft een opvallende oranje gekleurde achtergrond met op de voorgrond afbeeldingen van negen verschillende kluizen met een draaimechanisme. Je hoeft zelf niet te draaien totdat de kluis open zal gaan, want je kunt gewoon met behulp van je muis de vakjes één voor één open krassen. De bankbiljetten liggen aan de linkerkant al voor je opgestapeld en je hebt zomaar kans om een vette hoofdprijs te winnen. Het leuke van dit kraslot, zoals bij alle online krasloten van Krastoppers, is dat je bij elk kraslot, die je koopt een extra kans krijgt. Het vakje van de extra kans kun je vinden aan de linkerzijde van de kluizen bij het biljet van honderd euro. Deze extra kans biedt je de mogelijkheid om een jackpotmunt te winnen, waarmee je de jackpotmeter kunt vullen. Je kunt aan de rechterkant van het kraslot zien hoeveel munten je al hebt gewonnen en als de jackpotmeter vol is, dan kom je in aanmerking voor een zogenaamd jackpotkraslot. Met dit kraslot kun je vervolgens de jackpot winnen en dat betekent kassa.

Speluitleg kraslot Kluiskraker
Het online kraslot Kluiskraker is simpel te spelen en er zijn dan ook weinig spelregels aan verbonden. Je koopt een kraslot van 0,20 euro en kunt vervolgens direct beginnen met krassen. Dat is natuurlijk altijd weer een spannend moment, want je nooit welke leuke prijzen er zich in de kluizen bevinden. Door de vakjes één voor één open te krassen, verhoog je uiteraard de spanning en heb je er meer plezier van. Vind je drie gelijke bedragen in de kluizen, dan is het geld voor jou. Dat kan om tien euro gaan, maar ook om een bedrag van vijf euro of hele hoge bedragen. Natuurlijk is het een groot feest als je de aldoor maar stijgende jackpot van de jackpotmeter wint, maar de kans op winst na het kraken van de kluis is groter. Dat neemt niet weg dat iedereen, dus ook jij, een willekeurige kans hebt om de jackpot te winnen.

Hoofdprijs kraslot Kluiskraker
Het is misschien niet zo één, twee drie voor te stellen, maar met het online kraslot Kluiskraker van Krastoppers kun je maar liefst vijftigduizend euro winnen. Dat is namelijk de hoofdprijs van dit kraslot. De hoofdprijs ligt verborgen in de kluisjes en door te krassen kun jij misschien de juiste kluizen kraken. Een beetje geluk heb je natuurlijk altijd nodig, maar voor het krassen geldt natuurlijk die niet waagt, die niet wint. Dus grijp je kans en kijk of jij de meesterkraker bent, die de hoofdprijs kan winnen.

Reacties zijn gesloten.