Hotmoney

Hotmoney kraslot van KrastoppersKrassen is hot en zeker als je kiest voor het kraslot Hotmoney, waarbij je aangenaam verrast zult worden door de verleidelijke afbeeldingen. Niet dat het te heet onder je voeten zal worden, maar wel kun je het warm krijgen van de mogelijkheid om geld te winnen met het kraslot Hotmoney van Krastoppers. Als je nieuwsgierig bent geworden, kun je meteen een online kraslot kopen, maar als je nog over enige zelfbeheersing beschikt, kun je eerst de handige en praktische informatie over het kraslot Hotmoney doornemen.

Online kraslot Hotmoney
Wordt jij graag in verleiding gebracht en wil je er alles aan doen om de prijs te veroveren? Dan is het online kraslot Hotmoney zeker geschikt voor jou. De afbeeldingen van het kraslot Hotmoney uit de Krastoppers serie liegen er in elk geval niet om. Je krijgt namelijk negen afbeeldingen van billen te zien, die jij mag gaan krassen. Naast de negen bijna blote billen, staat een verleidelijke vrouw afgebeeld. Onder haar sexy lingerie ligt nog een extra kans verborgen. Kras het extra kans vakje open en kijk of daar jackpotmunten op jou liggen te wachten. Bij het winnen van jackpotmunten zal de jackpotmeter, die je op je scherm kunt zien, automatisch gevuld worden. Bij een volle jackpotmeter biedt het jackpot kraslot je de kans om het gigantische bedrag van de jackpot te winnen.

Speluitleg kraslot Hotmoney
Het kraslot Hotmoney van Krastoppers kost één euro. Na het kopen van het online kraslot kun jij de billen gaan krassen en kijken of er drie gelijke bedragen achter verscholen gaan. Is dat het geval? Dan ben jij de winnaar van dat bedrag, dat drie keer voorkomt. De winkans bij dit kraslot is op één op vier en met een extra kans op jackpotmunten kun je dan ook rekenen op aantrekkelijke winsten bij het krassen van dit verleidelijke kraslot. Win je namelijk een keer niks, dan heb je nog altijd kans om de jackpotmeter te gaan vullen. De gewonnen jackpotmunten blijven overigens gewoon geregistreerd staan. Ook als je besluit om te stoppen en de volgende dag weer verder te gaan, blijven de gewonnen jackpotmunten van jou.

Prijzenpot kraslot Hotmoney
Er liggen natuurlijk geweldige bedragen te wachten achter de billen en dat maakt het extra spannend om zo snel mogelijk de billen bloot te krassen. Kleine bedragen van vijf euro betekent natuurlijk al een leuke winst, maar je kunt evengoed tien euro of vijfentwintig euro winnen. Dat is allemaal mogelijk bij het kraslot Hotmoney, maar jij wilt natuurlijk weten wat de geweldige hoofdprijs zal zijn. De echte hoofdprijs is voor weinigen weggelegd, maar jij maakt evenveel kans als ieder ander om er vandoor te gaan met maar liefst honderdduizend euro. Daar wil je toch wel een paar billen voor weg krassen of niet dan? Om kans te maken op de hoofdprijs kun je een spelersaccount openen bij Krastoppers en vervolgens geld storten om het kraslot Hotmoney te kunnen kopen. Je kunt ook eerst gratis het online kraslot Hotmoney van Krastoppers uitproberen om te kijken of het je bevalt.

Reacties zijn gesloten.