Golddigger

Golddigger kraslot van KrastoppersGeef je de voorkeur aan krassen in stijl, dan ben jij de geschikte persoon voor het kraslot Golddigger. Dit kraslot is afkomstig uit de serie krasloten van Krastoppers en biedt jou geweldige mogelijkheden om veel geld te winnen. De kansen zijn talrijk en elk gekocht kraslot Golddigger zal je leven in één klap op zijn kop kunnen zetten. Meer weten over de mogelijkheden en de hoofdprijs? Neem dan snel de informatie over het kraslot Golddigger door en kras daarna een vette prijs.

Online kraslot Golddigger
Alle is goud wat er blinkt zodra het kraslot Golddigger op je scherm verschijnt. De negen krasvakjes zijn goudgekleurd en voorzien van de tekst GOLD. De bankbiljetten liggen al netjes voor je opgestapeld net als de goudstaven, die erop wachten om meegenomen te worden. Het kraslot Golddigger is één van de meest stijlvolle krasloten uit de serie van Krastoppers en dat geeft een exclusief tintje aan dit online kraslot. Krastoppers biedt bij alle krasloten de mogelijkheid om een extra kans te benutten en dat is dus ook het val bij het kraslot Golddigger. Als je geluk hebt, dan liggen er achter het extra kans vakje jackpotmunten te wachten. Deze kun je gebruiken om de jackpotmeter te vullen. Dat hoef je niet zelf te doen, want dat gaat geheel automatisch. Bovendien zullen de jackpotmunten aan je spelersaccount worden gekoppeld, zodat je na een volgende keer inloggen nog altijd de gewonnen jackpotmunten in het bezit hebt. Bij een volle jackpotmeter wordt een echte jackpotmunt beschikbaar gesteld, die weer toegang biedt tot de jackpotkaart, waarmee je het bedrag van de jackpotmeter kunt winnen.

Speluitleg kraslot Golddigger
Je weet misschien nog niet wat de hoofdprijs is van het kraslot Golddigger is, maar uit de prijs van het kraslot kun je al afleiden dat het een gigantisch bedrag moet zijn. Het kraslot Golddigger kost namelijk 2,50 euro per lot. Dat lijkt misschien veel, maar je moet ook niet vergeten dat er enorme bedragen schuil gaan achter dit spel. Bedragen, die jij misschien wel op je spelersaccount bijschrijven. Eerst moet je echter een spelersaccount openen en geld storten door iDeal te gebruiken of met je mobiel te betalen. Daarna koop je een kraslot Golddigger. Je kunt na het krassen gelijk zien of je geluk hebt gehad. Dat geluk is met je als er drie gelijke bedragen worden getoond, want dan heb je gewonnen. Vergeet ook niet om het extra kans vakje open te krassen, zodat je de jackpotmeter kunt vullen.

Hoofdprijs kraslot Golddigger
Het meest aantrekkelijke van het kraslot Golddigger is natuurlijk dat je kans maakt op het winnen van de hoofdprijs. Mocht jij de winnaar zijn van de hoofdprijs, dan kun je een bedrag van maar liefst 250.000 euro tegemoet zien. Dat is nog eens een bedrag waar je wat mee kan. Heb je de hoofdprijs niet, maar is wel je jackpotmeter gevuld? Ook dan kun je rekenen op een fantastisch bedrag. Kijk zelf maar eens hoeveel de jackpotmeter bedraagt en probeer alle kansen te benutten met het kraslot Golddigger van Krastoppe

Reacties zijn gesloten.