Euroknaller

Euroknaller Kraslot van Krastoppers

Krassen en knallen met het winnen van euro’s. Dat kan als je besluit om het online kraslot Euroknaller te kopen, dat afkomstig is uit de online krasloten serie van Krastoppers. Als het thema geld jou het meeste interesseert en je gewoon keiharde cash uitgekeerd wilt krijgen op je spelersaccount, is het online kraslot Euroknaller daar prima geschikt voor. Je kunt hier alle informatie lezen over het kraslot Euroknaller, waarna je direct een poging kunt wagen om vijftigduizend euro te winnen.

Online kraslot Euroknaller
Uit de naam van het kraslot kun je al afleiden dat het hier gaat om euro’s die knallen. Het geld knalt dan ook van het kraslot af, want de bankbiljetten vliegen in het rond. De vormgeving van het kraslot is zeker fraai te noemen, want vanuit het licht op de achtergrond verschijnen er gekleurde lichtstralen met daarom heen de aantrekkelijke bankbiljetten. De negen vakjes zijn grijs gekleurd met een afbeelding er in van een tijd, zodat het wel wat weg heeft van een tikkend tijdbommetje dat elk moment kan ontploffen.  Het extra kansvakjes wat je bij de krasloten van Krastoppers ziet, is in het geval van het kraslot Euroknaller heel toepasselijk het vakje extra knaller geworden. Met dat vakje heb je kans om een muntje te winnen voor de jackpotmeter, die afgebeeld is aan de rechterkant van het kraslot. Met die jackpotmeter kun je een hoog bedrag geld winnen, maar dat kun je vinden bij de speluitleg, die nu volgt.

Speluitleg kraslot Euroknaller
Om te kunnen gaan spelen kun je met je speltegoed een kraslot Euroknaller kopen en dat kost 0,20 euro. Het spel begint zodra je een vakje hebt gekozen, die je wilt gaan krassen. Je kunt naar willekeur de negen vakjes krassen, want de volgorde maakt niets uit. Het gaat namelijk om de bedragen, die achter de vakjes zijn verborgen en die bepalen of jij wat hebt gewonnen. Drie gelijke bedragen achter de vakjes, betekent dat jij dat bedrag hebt gewonnen. Vervolgens kun je het vakje extra knaller krassen om de jackpotmeter mee te vullen. Als de jackpotmeter vol is, dan heb je een jackpotkaart gewonnen. Deze kaart is bijzonder omdat je daarmee kans maakt op het winnen van de jackpot. Het bedrag van de jackpot loopt steeds maar op en dat kun je zelf zien als je aan het spelen bent. Zorg dus bij het online kraslot Euroknaller dat je muntjes verzameld om met de echte Euroknaller feest te gaan vieren. Overigens blijven de gewonnen muntjes gewoon staan in de meter als je besluit om even te stoppen met krassen.

Prijzen kraslot Euroknaller
Naast de mogelijkheid om de gigantische jackpot van de jackpotmeter van Krastoppers te winnen, kun je natuurlijk ook andere leuke bedragen aan je spelersaccount toevoegen. De hoofdprijs van het kraslot Euroknallers bedraagt maar liefst vijftigduizend euro. Je hebt bij dit kraslot een winkans van één op de vier krasloten, dus dat betekent dat je veel prijzen kunt winnen. Nu maar hopen dat je de hoofdprijs wint.

Reacties zijn gesloten.