Bingoballen Krassen

Bingoballen Krassen Kraslot van Krastoppers

Vindt je online krassen leuk, maar ben je ook dol op bingo? Kies dan voor het kraslot Bingoballen Krassen, waarin je favoriete spellen samenkomen. Het kraslot Bingo Ballen Krassen is één van de toppers uit de serie krasloten van Krastoppers en biedt je aantrekkelijke winkansen. Wil je weten hoe het spel werkt en natuurlijk wat je kunt winnen? Kijk dan snel verder voor de complete speluitleg, waarna je gelijk een online kraslot kunt kopen om je kansen op het winnen van een grote geldprijs te benutten.

Online kraslot Bingoballen Krassen
Het online kraslot Bingoballen Krassen wordt gedomineerd door een witte achtergrond en de aanwezigheid van negen bingoballen in een serie van drie bij drie. Op de bingoballen van het online kraslot staat het euroteken afgebeeld. Het prijzenfeest van het kraslot van Krastoppers wordt helemaal een groot feest als je het einde van de jackpotmeter weet te behalen, die aan de rechterzijde van het kraslot staat afgebeeld. Om punten te winnen voor het laten stijgen van de jackpotmeter, kun je de extra kans benutten. De extra kans is te vinden onder de stapel bankbiljetten, die links van de bingoballen is te vinden. Daar kun je één of meerdere muntjes voor het vullen van de jackpotmeter te vinden. Als je geluk hebt, want het komt ook voor dat je bij de extra kans niets wint. Gewoon verder gaan met krassen dan, want bij elk kraslot krijg je opnieuw een extra kans aangeboden. Zelfs als je weinig geld te besteden hebt voor het kopen van online krasloten, dan nog kun je een lange speeltijd hebben. Het kraslot Bingoballen Krassen kost namelijk maar 0,10 euro. Pak je kans zou ik zeggen en kras de vakjes één voor één open om de spanning op te voeren.

Speluitleg kraslot Bingoballen krassen
Het begint natuurlijk met het kopen van een kraslot Bingoballen Krassen van Krastoppers. Voor 0,10 euro kun je een kraslot kopen, waarbij je direct kunt beginnen met het online krassen van de vakjes. Kies zelf welke vakje als eerste gekrast moet worden en kras alle negen vakjes naar willekeur open. Je hebt een prijs gewonnen als er drie keer hetzelfde bedrag te vinden is onder deze negen vakjes. De prijs is het bedrag, dat drie keer voorkomt. Je ziet dus meteen na de krasbeurt of en hoeveel je hebt gewonnen. Het spel is nog niet voorbij, want je moet natuurlijk ook nog kijken wat er achter de extra kans schuil gaat. Dus kras ook dit vakje open en kijk of de jackpotmeter gevuld gaat worden.

Prijzen kraslot Bingoballen Krassen
Je kunt kleine bedragen winnen bij het kraslot Bingoballen Krassen, zoals vijf euro of tien euro, maar de bedragen kunnen ook hoger uitvallen, zoals vijftig euro of honderd euro. Je kunt nog meer winnen, want er wordt maar liefst vijfentwintig keer 20.000 euro beschikbaar gesteld. Aan de linkerkant van het spel kun je zien welk bedrag er nog steeds in het spel zit. Grijp dus meteen je kans en koop snel een online kraslot Bingoballen krassen.

Reacties zijn gesloten.